ВЪПРОСИ ПСИХОТЕСТ ЗА ШОФЬОРИ

1. Защо да избера Вас?
"Психотест корект"- коректност във всяко отношение. Това е нашето мото и се стараем да сме Ви полезни с честно отношение. Ние сме една от първите психологически лаборатории в София. Отличаваме се от останалите с опита, който имаме. Ето защо сме предпочитан избор като място за психотест. Работим бързо и с ясни разяснения. Ето защо Вашият ориентир за избор къде да направите психотеста и на кого да се доверите не следва да е непременно най- ниската цена- това не означава нищо. Ако не получите достатъчно изчерпателни обяснения за психотеста и процедурата, то как ще Ви помогне ниската цена? Ние предлагаме психотест на нормални, а не на завишени цени. При нас няма скрити такси и уловки. Ние не предлагаме фалшив психотест. Ние не Ви плашим, че психотестът е нещо много сложно и че вероятно няма да го изкарате. Ние не Ви караме да не присъствате на психотеста, нито издаваме фалшиви удостоверения, поради простата причина че сме лицензирани и при нас няма как да попаднете на измама. Ако някой Ви предлага нещо подобно- това е първият сигнал да се усъмните, че нещо не е наред. Че се опитват да Ви "изработят". Ние не Ви изнудваме с допълнителни такси, за да Ви " гарантираме", че ще изкарате психотеста. Психотестът не е нещо непреодолимо, че да се налага да се "гарантира" с още пари от Вашия джоб. От това се възползват само измамници, които умишлено Ви спестяват информация. Много по-лесно е да Ви искат пари, когато сте несигурен, нали. Когато Ви спестяват информация.  Ние няма да Ви подведем. Доверете ни се с едно обаждане на 088 662 3000 и заповядайте на психотест при нас!

2.Кога и как мога да си получа удостоверението?
  Веднага след положително заключение без да губите излишно време на същото място, където се провежда и психотестът. Издаването на документа отнема няколко минути.Обичайната продължителност на психотеста е около 2 часа, като може да отнеме по- кратко или по- дълго време- в зависимост от големината на групата и/или скоростта Ви на работа.

3. Психотестът сложен ли е?
  Психотестът за шофьори е с нормална сложност. За него не се изискват свръх умения, а интерес и желание за справяне-  така, както се справяте в професията или хобито Ви.

4. Нямам никакво свободно време и не ми се занимава- мога ли да получа удостоверение за психологическа годност, без да присъствам на психотеста?  Не приемайте от никого удостоверение за психологическа годност, без да сте присъствали на психотеста и без да са провели с вас психологическо изследване, защото то е неистинско. И не само това- всяко издадено не по регламент удостоверение, подлежи на анулиране.  Това може да се случи доста време и след издаването му, когато се извърши проверка и се установи, че не сте присъствали на психотеста или пък самият психотест е бил подправен. Ползвайте  услуги само от лицензирана лаборатория. Доверете ни се 0886623000.

 5. Взеха ми шофьорската книжка и подлежа на психотест, но не е изтекъл все още срокът на лишаването. Мога ли въпреки това да си направя психотеста предварително?
 Не приемайте подобни предложения. Във Вашия случай е необходимо да изчакате крайният срок на лишаването да изтече и чак тогава да направите психотеста. Дори някой някъде да Ви издаде и предостави удостоверение преди датата на лишаването, то подлежи на анулиране. Действайте на сигурно, а не по съвет на някой, който ви гарантира че може да Ви улесни. Лъже Ви. Повече информация може да получите с обаждане на 088 662 3000.


Comments