ВЪПРОСИ ПСИХОТЕСТ ЗА ШОФЬОРИ

1. Защо да избера Вас?
"Психотест корект"- коректност във всяко отношение. Това е нашето мото и се стараем да сме Ви полезни с честно отношение. Ние сме една от първите психологически лаборатории в София. И сме предпочитано място за психотест. Услугата ни е на достъпна цена и при нас няма скрити такси и уловки. Ние нямаме за цел да Ви разочароваме. Ние не Ви плашим, че психотестът е нещо много сложно и че вероятно няма да го изкарате. При нас няма как да попаднете на измама, поради простата причина че сме лицензирани. Психотестът не е нещо сложно, сами може да се убедите без да губите пари и време.  Доверете ни се с едно обаждане на 088 662 3000 и запазете час сега.

2.Кога и как мога да си получа удостоверението?
  Веднага след положително заключение без да губите излишно време на същото място, където се провежда и психотестът. Издаването на документа отнема няколко минути.Обичайната продължителност на психотеста е около 2 часа, като може да отнеме по- кратко или по- дълго време- в зависимост от големината на групата и/или скоростта Ви на работа.

3. Психотестът сложен ли е?
  Психотестът за шофьори е с нормална сложност. За него не се изискват свръх умения, а интерес и желание за справяне-  така, както се справяте с работата си.

4. Нямам никакво свободно време и не ми се занимава- мога ли да получа удостоверение за психологическа годност, без да присъствам на психотеста?  Не приемайте от никого удостоверение за психологическа годност, без да сте присъствали на психотеста, защото ще разберете впоследствие че са ви измамили и сте си загубили парите. Ползвайте нашата лицензирана услуга. Обадете се сега 088 662 3000.

Comments